Bericht

https://www.pon-cat.com/application/files/7915/8400/2602/home-banner.jpg
corona evenementenhal mondmasker co-meter
02 september 2021

Corona-maatregelen Evenementenhal vanaf 1 september

De Sportdienst heeft laten weten dat er in principe geen mondmaskers meer in de sporthal gedragen moeten worden muv op de tribunes.
In de kleedkamers werden CO²-meters gehangen zoals voorzien in het M.B. 

Opgelet: in de cafetaria gelden de regels van de horeca - dus bij verplaatsingen moet je je mondmasker nog steeds dragen!

Hieronder kan je het volledige bericht van de Sportdienst lezen :

Mondmaskers zijn in principe niet meer verplicht in onze sporthallen. Maar gezien de afstand van 1,5 m nog altijd aanbevolen blijft, rekenen we graag op jullie gezond verstand. Als er veel volk is of jullie zitten/staan dicht bijeen, gebruik dan toch nog dat mondmasker.  Op de tribune zijn dan ook de mondmaskers nog steeds verplicht. In de gang van de kleedkamers adviseren we het mondmasker te dragen bij grote drukte.  Als er verschillende jeugdploegen spelen en er lopen 25 ouders met kinderen in de gang, dan kan je best dat mondmasker opzetten. Nogmaals gezond verstand !

In alle lokalen werden CO² meters geplaatst. De verantwoordelijkheid voor het gebruik hiervan ligt bij de huurders/gebruikers van de lokalen. Duid in je groep iemand aan die regelmatig de waarden gaat aflezen. De meters zijn voorzien van een  instructiekaart, wat te doen bij te hoge waarden. De huurders zijn eveneens verantwoordelijk voor de meter zelf, indien deze “verdwijnt” wordt dit in rekening gebracht van de laatste gebruikers van het lokaal.